Super & Cookie

Två personers tankar, funderingar och allt däremellan.

Stavanger!!

Kategori: Allmänt

Tjenare..
Nu befinnerr vi oss i, det lite otippat vackra, Stavanger (Norge). Vi ær hær før att fira min bæstis Micke. Sitter och plottrar på hans dator dærav den fina norska stavningen ;)
Deras lilla by ær en kombination av charmig liten fiskeby och halvordentlig industristad :P.
Spriten hær ær svindyr. En flaska cider kostar 40 spænn och likadant ær det med en flaska miller... Fucking skandal.. kan inte ens uppnå en schysst fylla utan att ruineras.. Kommer givetvis att lægga upp lite bilder på vårt lilla korta æventyr.
Har redan hunnit avverka min førsta øl. Snart vankas party party och massor av førfriskningar..
Ha det gøy morpulare som man sæger hær...
/ Super

Lördagstankar

Kategori: Allmänt

Ledsen att det har varit dåligt med uppdateringar i bloggen, men det har varit mkt nu.

Först och främst så har vi nu tagit beslutet och flyttat till ett eget place. Det är jäklig skönt och ha ett eget ställe.
Vill rikta ett stort tack till cookie's föräldrar som hjälpte oss göra vår lägenhet rikitgt najs. Vågar nästan påstå att vi har ordnat det mesta. Bara ett par tavlor och liknande som saknas innan det är komplett.

Vi håller på att jobba med att få in rutinerna på vardagssysslorna. Första tvätten höll på att kosta oss skjortan då lite misskommunikation ledde till att vi låste in nycklarna till tvättstugan.. Blev ganska kaotiskt där ett tag, men tack vare lite stöd och lugnande besked från päronen lyckades vi reda upp det.

Det mesta funkar bra, känner mig frisk och välmående och känner att jag är starkare än på länge. Längtar nu mest av allt till korppremiären.. Det kommer att bli skitkul att få spela lite fotboll igen. Har verkligen saknat tävlingskänslan.


Snart vankas det en liten tur till norge för att hälsa på "lillMicke".. Ser riktigt framemot det också. Det var typ 5 år sen man såg den jäveln.

På jobbfronten intet nytt :P, så jävla segt att, men det kommer antar jag. Måste bara ha lite tålamod och hålla energin uppe så ska det ordna sig. Under tiden så kan man uppehålla sig med att träna och ladda inför sommarens många aktiviteter..

Nu har vi, seriösa som vi är, också införskattat volleybollnät så det ska fan liras ordentligt oavsett väderlek.. Hoppas bara att det blir bra väder så man kan slakta lite och visa upp den fina dagsformen ;)

Finns ganska mkt som stör mig nuförtiden. När blev det egentligen häftigt att vara nörd?? Är så jävla trött på det nya modet med tjocka glasögonbågar, särskilt på de efterblivna jävlarna som inte behöver det. Vad hände med att folk försökte dölja sina defekta egenskaper? Istället så är det snarare att man ska stoltsera med sina svagheter.. Tydligen så är det ok att vara defekt..
Så ser man den nya reklamen för att bli lärare också.. haha Anton Hýsen stoltserar med att han fröken var awesome och att han lärde sig skitmkt av henne. främst att man skulle inte bry sig om vad alla andra tyckte.. haha den killen är ju fan efterbliven, kan knappt sätta ihop en hel mening men ändå ska han motivera en till att bli lärare. 
Rent generellt så är människor helt sjuka i huvudet. Ena stunden så daltar det med någon jubelåsna som inte borde vistas ute, eller så sitter de och snackar om sjukt grova saker helt högt på tåget.. Det är främst ungdomarna som är helt störda också.. Fast de äldre är lika störda de, satt fan en gubbe och glodde på mig hela  tågresan mellan Helsingborg och lund. Vet att jag är en fager och ståtlig påg men Wtf!!  Men det är mest daltandet som stör mig med dagens samhälle.. Det är så fruktansvärt synd om alla mongon därute. Läste tidningen häromdagen, så var det en bild på en sjukt utklädd superbög som sa att han hatade det typiskt manliga som att sitta och kolla på sport och att det var så sjukt banalt. Visst det är fel på oss killar som tycker om sport och väljer att inte spöka ut oss som riktiga kioskmongo bara för att folk ska lägga märke till oss.. 

Nu till det som gör mig gladare..

Tänkte börja med en riktigt arabisk parkering framför knutpunkten. observera trottoarkanten :)

Arabiska version


Har uppfunnit en ny maträtt. Kallar det för paizza.. Man tar en vesuvio lägger på pasta och köttfärssås och toppar med lite pizzasallad.. Riktigt najs :P

Ny maträtt :P    Räcker med en slice

Starbucks har äntligen kommit till malmö.. en av de få bra sakerna med att jobba i malmö. Deras mocca latte är helt galet najs..

Hell yeah. Moccca latte for life

Ha det najs/ Super