Super & Cookie

Två personers tankar, funderingar och allt däremellan.

Post Kalifornien stress

Kategori: Allmänt

Jaha då är det måndag igen. Många veckor har nu passerat sedan vi kom hem från semestern och för att vara helt ärlig så suger det verkligen att vara tillbaka. Fan vad vi saknar USA.
Jag var ju helt såld sen innan, men till min förtjusning så verkar även Cookie vara kär i Kalifornien och det lär definitivt bli aktuellt med fler resor dit. Såg en del saker som man missade sist men fortfarande känns det som om det finns fler saker att se och uppleva.

Det har blivit en del förändringar i vårt lilla ekosystem. Bland annat har den svarta skönhet som förgyllde mina dagar nu vandrat vidare för att skänka glädje åt min broder. Trots att jag saknar att henne sjukt mycket varje dag så vet jag att hon kommer att bli välomhändertagen och det skänker mig glädje. Det är en underlig blandning av kärlek, vemod och glädje som gör sig påmind varje gång jag tänker på henne. Antar att förändring är oundvikligt men inte på något sätt till det sämre. I hennes ställe har en vacker blond skapelse klivit in i mitt liv och även om känslan och inte är densamma så är den minst lika bra fast annorlunda.

Vi har också äntligen insett att vi inte har plats för allt som vi har lyckats shoppa ihop under dessa år och därför bestämde vi oss för att det var dags att utöka med en garderob och vips så var det gjort. Nu har vi både rensat och satt i ordning.

Ja en del förändringar har det blivit som sagt. Inget direkt omvälvande men ändå.

Upptäckte för någon vecka sedan på väg till jobbet att de hade bytt programvärdar för radioprogrammet Rix morgon zoo. Måste erkänna att jag var lite skeptisk till detta efter att ha lyssnat på programmet i många år. Men fyfan vad bra det är nu med Adam Alsing och Markoolio. Kan inte beskriva hur skönt det är att slippa höra de gamla programvärdarna (Roger & Titti) och deras evinnerliga skitsnack om deras liv. Allt var bara homotjat och annat trams som man var tvungen att stå ut med. Det är verkligen en helt annan klass på humorn nu. Riktigt roligt är det. Lyssna gärna & bedöm själva.

I övrigt så är livet ungefär där det borde vara. Önskar att man vore lite mer disciplinerad än vad man är, men man kan inte vara duktig jämt :P.

Ha det najs!