Super & Cookie

Två personers tankar, funderingar och allt däremellan.

Söndag 8/1 2012

Kategori: Allmänt

Hej.

Välkommen till 2012. Även om 2011 var ett ganska bra år med massor av framgång på skolfronten vilket kulminerade i examen och de festligheter som hör till, så är det ganska skönt att börja på nytt.
Har massor av förhoppningar för detta året. Äntligen ska man bli vuxen :P
Blir i detta nu terroriserad av min andra hälft som undrar vad jag skriver... Hon får helt enkelt vänta tills jag har skrivit klart :)

Har börjat få flyttfeber på allvar.. Det finns en nervös förväntan som följer med stora beslut som är fröjdsam att uppleva. Nu är dock vår entertainment center komplett med 50 tums tv, ordentligt ljudsystem, ps3 samt mediacenter.. Måste säga att jag känner mig välsignad i detta nu. Det är bara ett par grejer som fattas sen så har man fixat det liv som man vill ha. Jobbet, fet lägenhet, ny bil och kort därefter avkomma. Kan ju inte vänta hur länge som helst, Fyller snart 29. 

Finns en sak som jag har funderat lite på som inte alls har att göra med det som jag har skrivit innan.
Jag har en teori om att dagens 18-20 åringar är riktigt socialt efterblivna. Givetvis med några undantag. Måste  dock göra lite efterforskning innan jag kan skriva det här.. men än så länge så ser det inte bra ut för den generationen.

det var allt för idag.
Ha det najs / Super