Super & Cookie

Två personers tankar, funderingar och allt däremellan.

2014!

Kategori: Allmänt

2014

Tjena gott folk. Nu jävlar är det 2014. ganska sjukt hur fort 2013 har passerat, men det är fan över nu. Har varit ett ganska turbulent år, men vill ändå påstå att har varit bra.

Nu har första veckan av 2014 nästan passerat och fredagen börjar lida mot sitt slut. Svårt att komma igång igen efter att ha varit ledig i nästan 2 veckor. Mjukstartade med en 2 dagars arbetsvecka :). Tycker att det är ganska lagom.

Har inte grubblat på så många saker den senaste tiden. Har haft en period där jag inte har stört mig på grejer. Kanske har man mognat (tvivlar starkt på det) eller så är det någonting annat, den som lever får se antar jag ;).

Nu gäller det att ta tag i träningen på nytt och komma igång ordentligt. Fick inga bra besked från vågen när vi körde invägning häromdagen. Antar att alla julmiddagar och lussekatter sätter sina spår.

Satt igår kväll och kollad på lite film. Startade med en skön rulle som enligt mig med väldigt hög ackuratess beskriver dynamiken mellan tjejer och killar nuförtiden. Filmen ”DON JON” lockar både till skratt och lite aha känsla. Den är lite vulgär ibland men bra.

 

 

Nåja det var väl det mesta för denna gång.

Ha det bra så länge // Super